14/07/24

Rezultati HOKU izazova u Parku skulptura Sisak!

Tijekom ljeta organizirali smo istraživačku igru/izazov u Parku skulptura Sisak s ciljem popularizacije ovog jedinstvenog parka skulptura u Hrvatskoj.

Svaki tjedan smo objavljivali simbol/piktogram koji predstavlja točno određenu skulpturu unutar Parka skulptura Sisak u Capragu – ukupno je objavljeno 5 simbola za 5 skulptura. Zadatak za svakog sudionika je bio locirati skulpturu unutar Parka, fotografirati skulpturu s oznakom i poslati nam podatke na našu mail adresu.

S veseljem, objavljujemo rezultate našeg izazova:

Obzirom da su jedino 2 natjecatelja pronašla sve zadatke obuhvaćene ovom igrom, odlučili smo se nagraditi oba sudionika.

Pobjednik izazova, koji je u najkraćem vremenu lokalizirao sve skulpture je Matko Marenić, a drugi nagrađeni je Slaven Ličina.

Pobjednik je osvojio dvodnevni kulinarski tečaj u Kulinarskom institutu Kul IN u Sisku i Auto prometovu sKarticu u vrijednosti 200 kuna, dok je drugonagrađeni osvojio nagradu Športsko rekreacijskog centra Sisak koji će moći prema ponuđenim programima izabrati svoju nagradu.

Molimo naše pobjednike da nam se obavezno jave na kontakt broj: 099 2184376, 044 522 255, kako bi mogli realizirati svoje nagrade.

Čestitamo pobjednicima i hvala svima koji ste sudjelovali!

#hoku #parkskulpturasisak #izazov #challenge


povratak na popis novosti
Gradska Galerija Striegl, 2024. Sva prava pridržana. dizajn: Sven Sorić | izrada: Viktor